iPhone 8 Plus

iPhone 8plus, 64GB, Space Gray, Produktens ålder: 2 månader

Original photos:

Denna produkt levereras med originalladdare och kartong.

OBS! Vänligen se bilder för tydligt skick.

Denna produkt är tyvärr redan såld, titta gärna på våra andra produkter genom att navigera i vår meny.


Full specifikation

Färg:

Space Gray

Minne:

64GB

Operativsystem:

11x

Produktens ålder:

2 månader

Apple garanti till och med:

2018-11-28

Garanti

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 6 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Bra skick: Detta är en produkt som för sin ålder är i gott skick, de syns på produkten att den är använd men den har inga skador. Någon mindre repa eller buckla kan finnas, men av mycket liten karaktär. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter