Weekend Sale! 5% rabatt under hela helgen på alla våra iPhone och MacBook Air.

WEEKEND SALE

iPhone 5S

iPhone 5S, 16GB, Silver, Produktens ålder: 38 månader

Original photos:

Denna produkt levereras med originalladdare.

OBS! Vänligen se bilder för tydligt skick.

1 519 kr

1 599 kr

inkl. 25% momsFull specifikation

Färg:

Silver

Minne:

16GB

Operativsystem:

11x

Produktens ålder:

38 månader

Apple garanti till och med:

Expired

Saknas originalkartongen och dess övriga innehåll?

Ja

Garanti

Denna produkt är kvalitetssäkrad av en Apple-auktoriserad tekniker. Vi lämnar därför en garanti på 6 månader vid köp av denna produkt. Läs mer om vår garanti här.

Kvalitet

Kosmetisk defekt: En produkt med kosmetisk defekt har repa/repor eller en buckla/bucklor som är orsakat av en smäll eller dylikt. Detta är alltså ingenting som man kan förvänta sig på en produkt oavsett ålder, när vi säljer en produkt med kosmetisk deffekt, anger vi det och i de flesta fall bifogar vi även en bild. Alla våra produkter levereras med originalladdare och eventuella kablar. Alla våra produkter fungerar till fullo om inget annat anges i texten.

Frakt

Denna produkt skickas inom en arbetsdag. Vi använder oss av PostNord MyPack och denna tjänst är kostnadsfri, vilket innebär att man får ett kollinummer och kan hämta ut paketet direkt när det ankommer till ditt lokala postombud. Till företagskunder erbjuder vi även Parcel 17.00 för en mindre kostnad och du får leverans direkt till ditt kontor.
Enligt distanshandelsavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna.Du kanske även är intresserad av dessa produkter