Pre-Summer SALE! 10% rabatt på utvalda Apple-produkter.

Känn dig trygg!

Att köpa en begagnad produkt ställer större krav på dig som köpare.

Antingen är du expert eller så kan du välja att lita på oss, för vi är experter!

Hos mTorget vill vi att Ni som köpare ska vara trygga och har därför en certifiering och kvalitetsstämpel hos Trygg e-handel då vi uppfyller de krav för att vara just, en trygg e-handel. Syftet med Trygg e‑handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e‑handel – både för dig som konsument men även för e‑handlaren.

Vi kan detta!

Vi som driver mTorget har gedigen erfarenhet av Apple produkter, service och inte minst kunders önskemål. År 2008 grundade vi Digital inn som idag är Sverige ledande Apple Premium Reseller.

Våra produkter

När vi lägger ut produkter försöker vi sätta oss in i situationen att vara en köpare. Vi testar produkterna noggrant för att minimera risken för dig som köpare. Som köpare hos oss får du minst 1 månad utbytesgaranti på samtliga produkter. Det innebär att om du köper en produkt hos oss så SKALL den fungera så som angetts när du köpte den. Står inget angivet så fungerar den perfekt! Om så inte är fallet, är du välkommen att kontakta oss. Kan vi inte lösa felet per telefon så får du skicka in din produkt. Utöver garantin har du även 2 veckors öppet köp.

Alla våra produkter kontrolleras hos vår samarbetspartner mcare Sweden av Apples auktoriserade serviceverkstäder. En Apple-auktoriserad serviceverkstad måste alltid uppfylla Apples standard för servicenivåer. Tekniska certifieringar förnyas årligen för att säkerställa kvalitén på deras kompetens.

Om du har några frågor om en specifik produkt tveka inte att kontakta oss. Vi lägger alltid ut bilder på produkter och om något är trasigt och du som kund behöver ta ställning till det då framgår det även tydligt i texten. I övriga fall använder vi endast allmänna bilder på den produkt det gäller.

Betalningssätt

Vi använder Klarna (för delbetalning), faktura (betala efter 20 dagar) eller kortbetalningar (VISA, MasterCard).

Om du väljer faktura, ger det dig möjlighet att se varan innan du betalar. Vid fakturaköp tillämpas sedvanlig kreditprövning innan leverans.

Om du inte vill betala hela summan för att köpa en produkt, kan man dela upp betalningen av produkten genom Klarna. Läs mer på https://klarna.com/sv/handla-med-klarna

När du betalar med VISA/MasterCard använder vi oss Payex betalning. För att ditt köp ska gå igenom så måste ditt kort vara anslutet till 3D-Secure. 3D-Secure är ett samlingsnamn där ”Verified by VISA” och MasterCard SecureCode” ingår.

 

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss!

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda webbsidan går du med på våra villkor för cookies.